Amager Bio

Lørdag 17. november

Walter Trout (US)

Support:

Jake Green Band
Om koncerten

Koncerten er i Den Grå Hal da Amager Bio bygger om

Den Grå Hal, Refshalevej 2, 1436 København

___

Ovenpå successen med 2017-udgivelsen ‘We’re All In This Together,’ planlægger Walter Trout et non-stop-år der bl.a. bringer ham til Den Grå Hal 17. november.

På ‘We’re All In This Together’ har Walter Trout fået besøg af fjorten prominente gæster, bl.a. Joe Bonamassa, Warren Haynes, Kenny Wayne Shepherd, John Mayall, Robben Ford og Edgar Winter. Albummet debuterede med en flot førsteplads på Billboard Blues Chart hvor den blev liggende i tre måneder! Det er også blevet streamet mere end en million gange på Spotify. Ikke dårligt for et bluesalbum!

Walter Trout begyndte sin blueskarriere i de sene 60’ere i Jersey. Han flyttede senere til Californien og spillede sammen med Percy Mayfield og Deacon Jones. Derudover var han også med i John Lee Hookers og Joe Tex’ orkestre. I ’81 kom han med i Canned Heat, hvilket førte til, at han blev inviteret med i John Mayall’s Bluesbreakers. ’89 var året, hvor han begyndte sin solokarriere, som fik medvind i Europa pga. den bluesrevival, der fandt sted i de år.

Samlet set har han, under de forskellige bandnavne han har brugt i forbindelse med sit eget ”Walter Trout”, udgivet mere end tyve live- og studiealbums. Efter sit lange sygdomsforløb, er han nu klar til at tage på turne og genoptage sin karriere, der indtil videre har varet i et halvt århundrede!

Medier
Anmeldelser

Support:

Jake Green Band

Om koncerten

Med usædvanligt garvede musikere, samt en ekstraordinær stærk vokal, har bandet den tekniske formåen til at strække sig uden for grænserne af konventionerne. Lyden af denne power trio er et kunstfærdigt mix af blues og rock, med tunge groovy shuffles og hjerteskærende slow blues der giver genlyd i både krop og sjæl.

Jake Green Band udgav i Oktober 2015 deres første studio plade med 12 original numre, som opfølger på deres 2011 live plade; Live at Malmo Festival.

Medlemmerne i bandet spænder over 30 år i alder og professionel erfaring i musik industrien. Det er måske det der giver den unikke kombination af solidt, tradionelt blues håndværk med elementer af andre stilarter fra de sidste 30 år.

Sanger og guitarist Jakob Green blev udnævnt til “Årets bluesnavn 2017” og har spillet med mere eller mindre alle på den danske blues scene, ikke mindst som vært på den legendariske torsdags blues jam på Mojo blues bar i København, siden 2006. Jakob har også svinget sin signatur grønne Gibson guitar på udenlandske scener, i blandt andet Austin, New York, London, Norge, Thailand, Italien og Spanien til megen ros.

Trommeslager Hans Rosenberg har indspillet over 160 plader og har spillet over hele verden med navne som Nanook, Teitur, Uffe Steen og Rasmus Lyberth Band.

Bassist Jens Simonsen er uddannet på Musicians Institute of California og har turneret verden tynd og indspillet utallige plader som både musiker, producer og lydtekniker.

Ud over faste weekend koncerter på Mojo blues bar og på spillesteder i hele Danmark, har bandet desuden spillet på et hav af festivaller, senest Copenhagen blues festival, Odense Jam Days, Randers City Blues festival, samt Malmø festivallen – og var support for Kenny Wayne Shepherd band i Amager Bio.

http://www.jakegreenband.com

https://www.facebook.com/JakeGreenBand

Medier