Beta

Lørdag 3. december

Weal + Carousels

Om koncerten

Efter debutalbummet ’Calm’ fra 2021, der introducerede danske Weal på den alternative rockscene, især i kraft af støjende numre som ‘Night Drive’ og ‘New York Noise,’ der hurtigt fandt vej til P6 og en begejstret Carsten Holm, og banede vej til en række internationale Spotify playlister med flot omtale til følge i både Danmark, Tyskland, England, Italien og USA.

Med guitarerne i front, dyrker Weal det dystre, det sarte, det støjende og stemningsfulde. Det er skandinavisk noise noir, og der trækkes tydelige tråde til post-rock kæmper som Mogwai og Mono. Men de gør det på deres egen måde, og er lige nu aktuelle med albummet ’Undivided’, der udkom i efteråret 2022. Et album, hvor især de instrumentale og eksperimenterende kompositioner får frit løb.

Det nye album på Soundcloud

https://www.weal.dk

 

Medier
Lyt til Weal
Weal - Junky
6:53

Carousels INTL

Om koncerten

CAROUSELS er et nyt, københavnsk band ledet af den canadiske singer-songwriter Matthew Walko (vokal, guitar, keyboard). Sammen med engelske Elliot Frost på trommer og islandske Bjartur Sigurbergsson på bas henter CAROUSELS inspiration fra 60’ernes jazz-, R&B- og shoe-gaze-musik og skaber indierocksange med et strejf af soul og psykedelia.

CAROUSELS er dannet af Matthew, der flyttede fra Vancouver til København midt i pandemien. Ny musik begyndte at materialisere sig under nedlukningsmånederne og er ikke stoppet siden.

Bandet har en EP ude, som du kan lytte til her: soundcloud.com/carousels-band

For fans af Arctic Monkeys, Tame Impala og Spoon

Følg med på instagram.com/carousels.band

 

Medier