Beta

Torsdag 4. maj

Wolverine & Until Rain, Lost In Thought (S+UK/GR+UK)

Om koncerten

Wolverine trådte sine barnesko som et dødsmetalband, men har udviklet sig til et mere ambient og melodisk progorkester. De hører til i den blødere ende af metalspektret, og det har givet dem friheden til at gå på opdagelse i mere emotionelle lydlandskaber. Med det femte album, ’Machina Viva’, har de høstet fine anmeldelser fra anmelderne og modtaget fantastisk feedback fra fansene.

www.wolverine-overdose.com

Medier
Lyt til Wolverine
Into the Great Nothing
8:36
Anmeldelser

Until Rain UK/GR

Om koncerten

Until Rain er et fantastisk græsk-engelsk samarbejde med fire album under bæltet. Med et udgangspunkt i hvad der kan beskrives som en perfekt blanding af Symphony X og Circus Maximus, har bandet udviklet sig i retning af Opeth, Katatonia og Radiohead, samtidig med, at de har bibeholdt prog-elementerne fra tidligere. I 2017 vil de udgive et nyt album.

www.untilrain.bandcamp.com

Medier
Lyt til Until Rain
Brain Death
5:25
Anmeldelser

Lost In Thought UK

Om koncerten

Lost In Thought udgav i 2011 deres debutalbum og tog herefter på turné meed Delain, kun for at gå i opløsning da de vendte hjem. Fire år efter blev bandet gendannet og er i gang med at lægge sidste hånd på opfølgeren der vil udkomme engang i foråret 2017. Stilen kan beskrives som en blanding af Threshold og gammel Dream Theater og Fates Warning.

www.facebook.com/lostinthought25094411320

Medier
Lyt til Lost In Thought
Seek to Find
5:15
Anmeldelser