Musik I Juletiden + Nye Koncerter

Kære musikven

Vi er godt i gang med julemåneden og kan byde på meget forskellig musik, inden vi vender årsbladet.

Amager Bio i juletiden

I den kommende weekend er det tid til at lytte til de hjertevarme klassikere med popbandet Moonjam feat. Ivan Nielsen 9/12 samt rockhyldesten Led Zeppelin Jam 10/12.

17/12 er står den på en akustisk koncert med Joey Moe og endelig har vi i juledagene de traditionsrige koncerter med Frede Fup & Ama’r Kix 27/12 samt Mikkel Nordsø Band 28/12.

BETA inden jul

På den lille scene BETA skruer vi  9/12 op for vintermørket med norske Sylvaine og hendes ambient black metal, og dagen efter er der 90’er-indierock med Uno Soul.

Sidste weekend inden jul står den om fredagen 16/12 på dødsmetal med Hyperdontia, Septage og Imperous Mortality og om lørdagen på thrash metal med navnkundige Artillery.

Nederst i mailen her kan du se nogle de navne, vi har tilføjet programmet siden sidst.

Amager Bio & BETA
– Lyden af Amager

___
Forbehold for fejl og sludder
Nederst i mailen findes et link, hvor du kan afmelde dig, hvis du vil slippe for nyhedsbreve fra Amager Bio og BETA. Ellers kontakt info@amagerbio.dk, hvis det driller.
Hvis du hos Ticketmaster har givet samtykke til, at de og deres samarbejdspartnere må sende dig  markedsføringsmateriale, skal du også trække samtykket tilbage hos dem, hvis du vil slippe for Amager Bios og BETAs nyhedsbreve.
Privatlivspolitikken for amagerbio.dk og nyhedsbrevet kan du læse her: https://amagerbio.dk/privatlivspolitik/

Et udpluk af nye koncerter


Du modtager dette nyhedsbrev da du har tilmeldt dig via vores
website eller som en del af en kampagne eller konkurrence.
AMAGER BIO - ØRESUNDSVEJ 6 - 2300 KØBENHAVN S - TLF.: +45 32 86 08 80