25 års jubilæum i 2022 + genhør med Tedeschi Trucks Band
AmagerBio & Beta2300

Kære musikven

28. februar 2022 har Amager Bio i 25 år været ramme for for et væld af koncertoplevelser med både inden- og udenlandske navne. Store som små, mainstream såvel som niche. Det skal naturligvis fejres ikke bare på selve dagen, men også med en række koncerter, hvor de 2 første navne er på plads: Det første af dem er Magtens Korridorer 1. marts som med både ironi og indlevelse har spillet sig til en central plads i dansk rockmusik. Den anden er Lis Sørensen 3. marts der i et halvt århundrede med sin varme og stærke vokal  har stået i rockens og poppens tjeneste. Flere navne kommer til, så hold dig opdateret på hjemmesiden og Amager Bios Facebookside.

Amerikansk bluesrock fra øverste hylde

Det var Amager Bios booker, Per Abildtrup, der for første gang fik det navnkundige og overjordisk dygtige Tedeschi Trucks Band til Danmark. Siden har de været forbi både København, Odense og Randers, og nu vender de endelig tilbage til Danmark og Amager Bio. Billetterne til koncerten 17. oktober 2022 er allerede i salg, så skynd dig, hvis du vil med!

Prisbelønnet jazz i juletiden

Kathrine Windfeld Big Band er tilbage på julemenuen i Amager Bio, så hvis du vil have en musikalsk oplevelse som har vundet internationale priser, så kom forbi 14. december til en koncert, som BETA arrangerer i Amager Bio.

Vi ses til koncerterne!

Amager Bio & BETA

___
Forbehold for fejl
Nederst i mailen findes et link, hvor du kan afmelde dig, hvis du vil slippe for nyhedsbrevet. Ellers kontakt info@amagerbio.dk, hvis det driller.
Privatlivspolitikken for amagerbio.dk og nyhedsbrevet kan du læse her: https://amagerbio.dk/privatlivspolitik/Koncerter i juletiden
Du modtager dette nyhedsbrev da du har tilmeldt dig via vores
website eller som en del af en kampagne eller konkurrence.
AMAGER BIO - ØRESUNDSVEJ 6 - 2300 KØBENHAVN S - TLF.: +45 32 86 08 80