En legende takker af + Hvordan lyder psych-pop? + Jazzfestivalen tager form

Kære musikven

Her kommer nogle nedslag i den kommende tids koncerter. Nederst i mailen kan du se, hvad der er tilføjet programmet siden sidste nyhedsbrev.

Copenhagen Jazz Festival tager form

Vores program til jazzfestivalen begynder at ligne noget, og vi kan med stolthed yderligere præsentere superguitaristen Jeff Beck – 28. juni og hiphop-heltene Malk de Koijn – 6. juli. Flere navne kan ses på www.amagerbio.dk

Hvordan lyder psych-pop?

Efter at have tilbragt næsten et årti med at indspille og turnere med psych-rockbandet Quilt, har Anna Fox Rochinski sprunget ud som pop-createur. Årene med Quilt kan anes i dette nye soloprojekt, og hun får det lette og det eftertænksomme til at gå op i en højere enhed.

Hvis du tænker at psykedelisk, støvet indie-pop kunne være noget for dig, bør du give hende et lyt – evt. på din yndlings-streamingtjeneste eller på hjemmesiden, hvor du også finder billetlink til hendes koncert i vores lille spillested BETA: Anna Fox Rochinski – 19. juni

En legende takker af

Dionne Warwick drager på sin sidste europaturné og går på pension bagefter, så koncerten bliver derfor sidste chance for at opleve hende live.

Hun er en legende inden for pop og soul, og har samarbejdet med navne som Elton John, Burt Bacharach og Hal David, Bari Manilow, Stevie Wonder, Whitney Houston og mange flere.

Skynd dig ind på hjemmesiden og sikr dig en billet. Koncerten er i øvrigt med unummererede siddepladser: Dionne Warwick – 27. maj

Vi ses live!

Amager Bio &  BETA

___
Forbehold for fejl og sludder
Nederst i mailen findes et link, hvor du kan afmelde dig, hvis du vil slippe for nyhedsbreve fra Amager Bio og BETA. Ellers kontakt info@amagerbio.dk, hvis det driller.
Hvis du hos Ticketmaster har givet samtykke til, at de og deres samarbejdspartnere må sende dig  markedsføringsmateriale, skal du også trække samtykket tilbage hos dem, hvis du vil slippe for Amager Bios og BETAs nyhedsbreve.
Privatlivspolitikken for amagerbio.dk og nyhedsbrevet kan du læse her: https://amagerbio.dk/privatlivspolitik/Nye koncerter siden sidst
Du modtager dette nyhedsbrev da du har tilmeldt dig via vores
website eller som en del af en kampagne eller konkurrence.
AMAGER BIO - ØRESUNDSVEJ 6 - 2300 KØBENHAVN S - TLF.: +45 32 86 08 80