Lyden af Amager under Jazzfestivalen + Nye koncerter

Kære musikven

Så rammer Copenhagen Jazz Festival byen igen og Amager svinger med. Vi har et ganske stort program i år der både indeholder egentlig jazz, men også andre genrer. Der burde være noget for – om ikke alle – så en del forskellige typer.

Amager Bio dækker bredt

I Amager Bio lægger vi ud med den kamp-udsolgte Jeff Beck-koncert (med en vis filmstjerne), efterfulgt af et af årets store scoops på koncertkalenderen, nemlig Elvis Costello & The Imposters. Der er kun FÅ BILLETTER tilbage til dén, så skynd dig, hvis du vil med!

Robert Cray kommer og kræser for bluesfolkene, og den koncert byder i øvrigt også på Mike Andersen Duo som opvarmning. Nikolaj Nørlund har været på skattejagt i sit bagkatalog og matchet den dansksprogede debut ‘Navnløs‘ og rock-klassikeren ‘Tændstik‘.

Eivør er nok, hvad man kan kalde Færøernes nationalsanger, og hun bringer den nordiske tone til bioen. Endelig slutter vi af og siger god sommer med en af dem, man med god ret kan kalde en dansk nationalsanger, nemlig Annisette og The Savage Rose.

Jazz i BETA med et punktum af rock

I BETA har vi lige som sidste år et egentligt jazzet program. I år er det i samarbejde med Jazzhus Montmartre, som er sceneløs på grund af en ombygning. De fire navne/konstellationer er: Benny Benack III, Antonio Ciacca Quartet feat. Rick Margitza, Speake/Koller/AC/Mogensen: Universal Connection og Wolfgang Muthspiel Trio.

Sidste koncert inden BETAs sommerpause er noget helt andet end jazz, nemlig Robert Jon & The Wreck. Et svedigt shot af southern rock med et blues-twist. Et band der har stået på plakaten med bl.a. Joe Bonamassa og Peter Frampton.

Som altid kan du finde hele programmet på www.amagerbio.dk

Vi ses live!

Amager Bio &  BETA
– Lyden af Amager

___
Forbehold for fejl og sludder
Nederst i mailen findes et link, hvor du kan afmelde dig, hvis du vil slippe for nyhedsbreve fra Amager Bio og BETA. Ellers kontakt info@amagerbio.dk, hvis det driller.
Hvis du hos Ticketmaster har givet samtykke til, at de og deres samarbejdspartnere må sende dig  markedsføringsmateriale, skal du også trække samtykket tilbage hos dem, hvis du vil slippe for Amager Bios og BETAs nyhedsbreve.
Privatlivspolitikken for amagerbio.dk og nyhedsbrevet kan du læse her: https://amagerbio.dk/privatlivspolitik/Nye koncerter siden sidst

Niarn

Amager Bio 27
okt
      21:00
275,-
Køb billet
 Du modtager dette nyhedsbrev da du har tilmeldt dig via vores
website eller som en del af en kampagne eller konkurrence.
AMAGER BIO - ØRESUNDSVEJ 6 - 2300 KØBENHAVN S - TLF.: +45 32 86 08 80