Lyden af Amager i 25 år
AmagerBio & Beta2300

Kære musikven

Efter 25 år spiller det stadig i Amager Bio. Den gamle biografbygning der skulle have været et supermarked, blev af lokale ildsjæle omdannet til stedet for de ufortyndede toner, den lækre lyd og det frisættende fællesskab i musikkens tegn.

En lang række store kunstnere – nationale som internationale – har været forbi gennem årene, siden Amager Bio slog dørene op som spillested 28. februar 1997, ikke mindst James Brown og Prince skiller sig ud, men også Gojira, Dua Lipa og The Chainsmokers.

Amager overgiver sig aldrig!

Meget har stedet gået igennem, og i de seneste år har nedlukningerne pga. ombygningen og coronapandemien, som virkelig fik lagt en dæmper på løjerne. Men Amager Bio er her endnu, og det skal fejres!

28. februar holder vi jubilæum og en koncert med Goss og en koncert med en hemmelig stor, dansk popsanger. I den følgende tid kan du også fejre Amager Bio med navne som Magtens Korridorer, Lis Sørensen, The Pineapple Thief (UK), Eagles of Death Metal (US) samt en lang række andre navne.

Du kan læse mere om jubilæet ved at klikke på dette link

BETA byder verden tilbage til Amager

Det er ingen hemmelighed at pandemien gjorde det svært for udenlandske bands at komme til Danmark. Nu er de på vej tilbage, og spillestedet BETA har lavet et program med mange kunstnere fra det store udland. Programmet er strikket sammen af bands som ikke er bundet op af langvarige turnéer, der er sårbare overfor forskellige landes coronarestriktioner – grupperne kommer faktisk!

Du kan glæde dig til metalbandene Agrimonia & Swordwielder fra Sverige, Sinister fra Holland og Djevel fra Norge. Senere får vi også besøg af coldwave-duoen The KVB fra England, samt fra USA: Hardrockerne Nashville Pussy og Anna Fox Rochinski der laver psych-pop.

Vi ses til koncerterne!

Amager Bio & BETA

___
Forbehold for fejl
Nederst i mailen findes et link, hvor du kan afmelde dig, hvis du vil slippe for nyhedsbrevet. Ellers kontakt info@amagerbio.dk, hvis det driller.
Privatlivspolitikken for amagerbio.dk og nyhedsbrevet kan du læse her: https://amagerbio.dk/privatlivspolitik/Nye koncerter i udpluk

L.I.G.A

Amager Bio 25
sep
      20:00
275,-
Køb billet

Thorbjørn Risager & The Black Tornado

Amager Bio 1
okt
      20:00
250,-
Køb billet

Queen Machine

Amager Bio 24
nov
      20:00
350,-
Udsolgt

Queen Machine

Amager Bio 25
nov
      21:00
350,-
Udsolgt
 

Masego

Amager Bio 2
dec
      20:00
340,-
Køb billet

Sylvaine

Special Guests:
Fvnerals

Beta 9
dec
      21:00
200,-
Køb billet

Camel

Amager Bio 17
maj
      20:00
400,-
Køb billet
 Du modtager dette nyhedsbrev da du har tilmeldt dig via vores
website eller som en del af en kampagne eller konkurrence.
AMAGER BIO - ØRESUNDSVEJ 6 - 2300 KØBENHAVN S - TLF.: +45 32 86 08 80