Den bedste koncertsommer på Amager

Kære musikven

Den danske sommer er over os, og vejrudsigten peger som sædvanligt mere på paraplyen end på solcremen. Det er derfor heldigt, at vi har et både stærkere og mere koncertrigt program, end vi plejer på denne årstid. Tag ikke bare vores ord for det men GAFFAs, når de har 6 af vores koncerter på listen over juni måneds mest spændende, indendørs live-oplevelser.

Så hvorfor stå på en festival og fryse i slagregnen, når man kan komme indenfor i varme og tørvejr hos os og opleve kvalitetskoncerter med indie-institutionen The Dandy Warhols, den moderne bluesrocker Gary Clark Jr., de navnkundige shockpunkere Nashville Pussy, americana-fænomenet Wilco og guitarguden Steve Vai.

Som altid kan du finde hele programmet på www.amagerbio.dk

Vi ses live!

Amager Bio &  BETA
– Lyden af Amager

___
Forbehold for fejl og sludder
Nederst i mailen findes et link, hvor du kan afmelde dig, hvis du vil slippe for nyhedsbreve fra Amager Bio og BETA. Ellers kontakt info@amagerbio.dk, hvis det driller.
Hvis du hos Ticketmaster har givet samtykke til, at de og deres samarbejdspartnere må sende dig  markedsføringsmateriale, skal du også trække samtykket tilbage hos dem, hvis du vil slippe for Amager Bios og BETAs nyhedsbreve.
Privatlivspolitikken for amagerbio.dk og nyhedsbrevet kan du læse her: https://amagerbio.dk/privatlivspolitik/Nye koncerter siden sidst
Du modtager dette nyhedsbrev da du har tilmeldt dig via vores
website eller som en del af en kampagne eller konkurrence.
AMAGER BIO - ØRESUNDSVEJ 6 - 2300 KØBENHAVN S - TLF.: +45 32 86 08 80