Få Varmen i Amager Bio og BETA + Nye Koncerter

Kære musikven

Foråret er på vej, hvad termometret så end siger. Og nu hvor varmen lader vente på sig, er det jo rart, at man kan komme indenfor i den musikalske varme i Amager Bio og BETA.

Få varmen i Amager Bio

Hvis du du vil lunes med noget svedig sydstats-rock, så er det absolut sidste udkald for at komme med til Blackberry Smoke, da den koncert er næsten udsolgt.

Har du lyst til americana, kan vi anbefale dansk/islandske Kajsa Vala, som mestrer denne solbagte genre. Du kan også danse dig varm med funk og r&b-troldmanden Cory Henry, som vender tilbage til Amager Bio.

Vi tænder for det musikalske festfyrværkeri, når prog-rock-legenderne IQ fejrer deres 40-års jubilæum med en turné, der kommer forbi Amager.

Strømninger i undergrunden

På den lille scene BETA kan du komme tæt på forskellige udenlandske strømninger i undergrunden med The Serfs, der spiller postpunket coldwave, og Black Ends, der leverer et syret take på noget, man kunne kalde grunge pop. Til konceren med OvO & Body Void kan du opleve blackened noise og doomy hardcore.

Amager Bio & BETA
– Lyden af Amager

___
Forbehold for fejl og sludder
Nederst i mailen findes et link, hvor du kan afmelde dig, hvis du vil slippe for nyhedsbreve fra Amager Bio og BETA. Ellers kontakt info@amagerbio.dk, hvis det driller.
Hvis du hos Ticketmaster har givet samtykke til, at de og deres samarbejdspartnere må sende dig  markedsføringsmateriale, skal du også trække samtykket tilbage hos dem, hvis du vil slippe for Amager Bios og BETAs nyhedsbreve.
Privatlivspolitikken for amagerbio.dk og nyhedsbrevet kan du læse her: https://amagerbio.dk/privatlivspolitik/Et udpluk af nye koncerter

Rodrigo y Gabriela

Amager Bio 9
okt
      20:00
300,-
Køb billet

Drori-Hansen Furniture

Amager Bio 4
nov
      20:00
300,-
Køb billet

Everybody’s Talking

Amager Bio 11
nov
      20:00
300,-
Køb billet
 Du modtager dette nyhedsbrev da du har tilmeldt dig via vores
website eller som en del af en kampagne eller konkurrence.
AMAGER BIO - ØRESUNDSVEJ 6 - 2300 KØBENHAVN S - TLF.: +45 32 86 08 80