5 Nære Nedslag Du Lige Kan Nå + Nye Koncerter

Kære musikven

Velkommen tilbage til vellyden på Amager og musikefteråret indendørs.

Vi har et pakket efterårsprogram, som du kan orientere sig i på amagerbio.dk. Da vi kører med løbende tilføjelser, er det en god ide fra tid til anden at besøge hjemmesiden for at se, om der skulle være kommet nyt der rammer din koncertsmag.

5 nære nedslag

I dette nyhedsbrev vil som vanligt have nye koncerter nederst, men først vil vi lige slå et slag for koncerterne i den helt nære fremtid, som du lige kan nå med til.

Den guitarbaserede poprockkvintet Del Amitri fra Skotland – dem med hittet ’Roll To Me’ – rammer Amager Bio 14. september, og dagen efter er det tid til groovy soul og moderne R&B med Durand Jones & The Indications. Sidst samme uge er det tid til noget helt andet, nemlig den tilbagevendende Copenhagen Metal Fest, der byder på et alsidigt program med kun danske metalbands.

18. september åbner vi dørene for besøg fra den anden side af Atlanten. Først for The Bros. Landreth der spiller en blanding af alternativ country og blues, som har begejstret selveste Bonnie Raitt, og dagen efter er det tid til udadvendt southern hardrock med Black Stone Cherry, som endelig er tilbage til Danmark.

Hvis du vil lytte til musikeksempler, inden du beslutter, om du vil med, kan du finde dem på hjemmesiden.

Vi ses live!

Amager Bio &  BETA
– Lyden af Amager

___
Forbehold for fejl og sludder
Nederst i mailen findes et link, hvor du kan afmelde dig, hvis du vil slippe for nyhedsbreve fra Amager Bio og BETA. Ellers kontakt info@amagerbio.dk, hvis det driller.
Hvis du hos Ticketmaster har givet samtykke til, at de og deres samarbejdspartnere må sende dig  markedsføringsmateriale, skal du også trække samtykket tilbage hos dem, hvis du vil slippe for Amager Bios og BETAs nyhedsbreve.
Privatlivspolitikken for amagerbio.dk og nyhedsbrevet kan du læse her: https://amagerbio.dk/privatlivspolitik/

Et udpluk af nye koncerter


Du modtager dette nyhedsbrev da du har tilmeldt dig via vores
website eller som en del af en kampagne eller konkurrence.
AMAGER BIO - ØRESUNDSVEJ 6 - 2300 KØBENHAVN S - TLF.: +45 32 86 08 80