Ny podcast + 7 topguitariser + BETAs udlængsel

Ny podcast om Amager Bios Historie

Amager Bio har været spillested i 25 år, og i den forbindelse har vi udgivet en podcast på fire afsnit med historierne bag og omkring Amagers folkekære musikscene – fortalt af radiovært Alex Nyborg Madsen og booker Per Abildtrup. Du kan finde alle afsnittene ved at klikke på linket her

BETA med mere nyt udefra

Vores lille scene BETA har under coronaen virkelig savnet at høre nyt udefra og har derfor sat endnu flere udenlandske navne på plakaten, nu hvor den slags igen kan lade sig gøre.

Luis Vasquez (11/5) fra USA som man kender fra postrockbandet The Soft Moon kommer forbi med sit soloprojekt. The KVB (11/6) fra England spiller coldwave og elektronisk shoegaze. Tilbage fra dvalen er det legendariske band Crime & the City Solution (1/6) – Et band der har rødder i det samme australske post punk-miljø som bl.a. Nick Cave & The Bad Seeds.

En drøm af en guitarsommer

Ok, vi regner lige maj med til sommeren her, men det er fordi der fra maj måned og frem er en række musikere på plakaten som virkelig for solen til at skinne på guitarelskere.

Måneden lægger ud med den legendariske heavyguitarist Michael Schenker (1/5) som fejrer 50-året for debuten med Scorpions. Senere kommer den verdenskendte jazzguitarist John Scofield (20/5) forbi med sin trio og endelig har vi en solokoncert med bluesmanden Keb’ Mo’ (22/5).

I juni står den på Gary Clark Jr. (10/6) og hans forfriskende nye take på bluesrocken, og senere vender progrock-virtuosen Steve Vai tilbage til bioen (20/6).

I juli er der elektrisk blues i verdensklasse med Robert Cray (1/7) og selveste fusionstroldmanden Mike Stern & Jan Gunnar Hoff Group (2/7) under Copenhagen Jazz Festival.

Husk, at du kan lytte til musik af de bookede kunstnere på hjemmesiden og se resten af programmet: www.amagerbio.dk

Vi ses live!

Amager Bio &  BETA

___
Forbehold for fejl og sludder
Nederst i mailen findes et link, hvor du kan afmelde dig, hvis du vil slippe for nyhedsbreve fra Amager Bio og BETA. Ellers kontakt info@amagerbio.dk, hvis det driller.
Hvis du hos Ticketmaster har givet samtykke til, at de og deres samarbejdspartnere må sende dig  markedsføringsmateriale, skal du også trække samtykket tilbage hos dem, hvis du vil slippe for Amager Bios og BETAs nyhedsbreve.
Privatlivspolitikken for amagerbio.dk og nyhedsbrevet kan du læse her: https://amagerbio.dk/privatlivspolitik/Et udpluk af nye koncerter

Malurt

Support:
Rikke Thomsen

Amager Bio 9
sep
      21:00
475,-
Udsolgt

Bikstok

Amager Bio 24
sep
      20:00
275,-
Køb billet

Dodo & The Dodo’s – ”Lev Livet”

Amager Bio 30
sep
      21:00
300,-
Køb billet

Watain & Abbath

Special Guests:
Tribulation
Bölzer

Amager Bio 5
okt
      20:00
350,-
Køb billet
 

Saxon

Amager Bio 19
okt
      20:00
300,-
Køb billet

Walter Trout

Amager Bio 6
nov
      20:00
320,-
Køb billet
 Du modtager dette nyhedsbrev da du har tilmeldt dig via vores
website eller som en del af en kampagne eller konkurrence.
AMAGER BIO - ØRESUNDSVEJ 6 - 2300 KØBENHAVN S - TLF.: +45 32 86 08 80