Privatlivspolitik

Ved brug af amagerbio.dk, forbindelse til Facebook samt tilmelding til nyhedsbrev.

Privatlivspolitik

1. Ejeroplysninger
Oplysningerne administreres af den respektive arrangør. Dine oplysninger opbevares i et IT-system
drevet af:

Amager Bio – CVR: 64942212 – Øresundsvej 6 – 2300 København S – Email: info@amagerbio.dk

2. Hvad er cookies?
En cookie er en lille tekstfil, der lagres på din computer el. tilsvarende for at kunne genkende den. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies, og de kan ikke indeholde virus.

Sådan sletter eller blokerer du for cookies
Se: http://minecookies.org/cookiehandtering

Formål med cookies på vores website:
Teknisk funktionalitet, så vi kan huske dine indstillinger. Det er nødvendigt for Amager Bio at kunne gemme cookies på din computer, for at kunne følge dig rundt i IT-systemerne.

3. Login via Facebook
På Amager Bio kan du oprette en forbindelse via Facebook, med det formål at oprette en personligtilpasning af vores indhold. Når du opretter forbindelse med Facebook laves der en parring mellem din Facebook-bruger og din Amager Bio-bruger, i denne forbindelse kan der hentes navn, e-mail og evt. profilbillede fra din Facebook-konto.
Du fjerner parringen igen ved at fjerne Amager Bio under Apps og websites under din indstillinger på Facebook.

4. YouTube-videoer
På visse side med oplysninger om koncerter i Amager Bio indgår der indlejrede YouTube-videoer. Klikker du på play, sættes der teknisk nødvendige cookies, ligesom der kan udveksles data mellem dig og YouTube, om bla. din browser, IP-adresse mv. YouTube vil også kunne henføre disse data til din profil, hvis du har en konto og er logget ind med denne på YouTube. Den behandling som YouTube foretager, ligger uden for Amager Bios kontrol og er udelukkende et forhold mellem dig og YouTube.

5. Nyhedsbrev
Ved tilmelding til nyhedsbrevet fra Amager Bio og BETA giver du samtykke til at Amager Bio og BETA må sende dig markedsføringsmateriale og informationer om Amager Bio og BETA.

Du kan altid afmelde dig igen, og på den måde trække dit samtykke tilbage. Hvordan fremgår i bunden af hvert af vores nyhedsmails. Ved afmelding vil al data om dig forbundet med vores nyhedsbrev blive slettet.

Du kan også blive afmeldt ved at henvende dig på info@amagerbio.dk.

Indhold & Frekvens
Indholdet af vores nyhedsbrev består primært af oplysninger om nye eller aktuelle koncerter i Amager Bio og BETAs program, men kan også indeholde andre relevante informationer om Amager Bio og BETA og brug heraf. Konkurrencer kan også forekomme. Nærmere vilkår for disse vil fremgå i forbindelse med hver enkelt konkurrence. Vi udsender nyhedsbreve når vi har nyt relevant indhold til dig, men typisk vil du modtage et nyhedsbrev 1-4 gange om måneden.

6. Brug af personoplysninger
Personoplysninger bruges til at gennemføre det køb eller den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med. Oplysningerne bruges derudover til at få større kendskab til dig og øvrige brugere af websitet. Denne brug kan bl.a. omfatte undersøgelser og analyser, der er rettet mod en forbedring af vore produkter, tjenester og teknologier, samt visning af indhold og reklamer, der er tilpasset dine interesser og hobbyer.

Brug og indsamling af personoplysninger i forbindelse med nyhedsbrev
I forbindelse med vores nyhedsbrev behandler vi personoplysninger i form af navn, e-mail og valgfrie genrepræferencer. Oplysningerne er nødvendige for at vi kan sende dig vores nyhedsbrev, og vi gemmer dine oplysninger, så længe du er tilmeldt vores nyhedsbrev.

Oplysningerne er indhentet i forbindelse med din tilmelding af vores nyhedsbrev, eller når du eksplicit har givet vores billetudbyder Ticketmaster lov til, at vi som samarbejdspartner må kontakte dig med markedsføringsmateriale. I de tilfælde får vi oplyst dit navn, e-mail og i forbindelse med hvilket billetkøb, du afgav tilladelsen.

Din færden på amagerbio.dk i forbindelse med til- og afmelding, samt dine klik på link i selve nyhedsbrevet kan gennem anonymiseret form blive indhentet fra tredjepart (fx. Google), hvilket er med til at sørge for, at vi kan tilbyde dig så relevant et indhold som muligt.

Indsamling af personoplysninger i forbindelse med brugerundersøgelser
I forbindelse med brugerundersøgelser indsamler vi personoplysninger i form af navn, adresse, postnummer, e-mail, køn, alder, interesser, holdninger og kendskab til forskellige emner

Beskyttelse af personoplysninger
Vi indsamler kun personoplysninger, når du selv har givet os tilladelse til at behandle oplysningerne gennem registrering, køb eller deltagelse i en undersøgelse m.v.

Personoplysninger der er indsamlet i forbindelse med services hos os afgives aldrig til tredjepart uden dit eksplicitte samtykke.

Ifølge databeskyttelsesreglerne skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger.
Vi kan dog ikke garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk.

Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.

Personoplysninger hos os slettes eller anonymiseres løbende efterhånden som det formål, de blev indsamlet til, afsluttes. Efter brug gemmes personoplysninger højst i 12 måneder.

Den hurtige udvikling af internettet betyder dog, at ændringer i vores behandling af personoplysninger kan blive nødvendige. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger. Gør vi det, retter vi selvfølgeligt datoen for “sidst opdateret” nederst på siden. I tilfælde af væsentlige ændringer giver vi dig besked i form af en synlig meddelelse på vores websites.

Registreredes rettigheder
I forbindelse med behandling af personoplysninger har du en række rettigheder. Det drejer sig blandt andet om retten til indsigt, retten til berigtigelse og retten til sletning.

Ønsker du at gøre brug af dine rettigheder, eller har du andre spørgsmål, bedes du rette henvendelse på info@amagerbio.dk eller telefon 32 86 08 80.

Hvis du ønsker adgang til de oplysninger som Ticketmaster har registreret om dig, skal du rette henvendelse til Ticketmaster.

Er du uenig, i den måde vi behandler dine personoplysninger, har du mulighed for at klage til Datatilsynet. Du finder Datatilsynets kontaktoplysninger på www.datatilsynet.dk.