Vild med live-musik fra undergrunden? Gå til koncert på BETA

BETA i København præsenterer koncerter fra et bredt udsnit af rytmiske nichegenrer. Stedet er til for dig, der vil inspireres af sammen med andre musikelskere.

Dyk ned i undergrundsmusikken i BETA

BETA præsenterer koncerter i København fra et bredt udsnit af rytmiske nichegenrer. Stedet er for dig, der vil inspireres af sammen med andre musikelskere.

Beta kendes både som “BETA” og som “BETA2300.” Det sidste navn blev til, da vi i sin tid skulle have en facebook-side, og du må selv om, hvad du kalder os. Det første er dog det, vi selv kalder os selv.

BETAs historie

Venuet har eksisteret siden efteråret 2010, hvor det opstod som et supplement til spillestedet Amager Bio. Hvor Amager Bio mere arbejder med veletablerede kunstnere, så er BETAs fokus koncerter med nye undergrundsbands der er lige ved at bryde igennem, samt orkestre der er store i forskellige nichegenrer.

Gennem tiden har stedet kunnet præsentere navne såsom Halestorm, Cigarettes After Sex, Crowbar, Baroness, Entombed A.D., July Talk og Corrosion of Conformity.

Drives af frivillige og professionelle

Drivkraften bag BETA er kærligheden til musikken, en kærlighed der gennemsyrer stedet, og påvirker alt fra udbuddet af koncerter, til betjeningen i baren.

BETA har en kapacitet på 200 gæster, og drives af et professionelt booking-, pr- og produktionsteam.

Alle øvrige funktioner udfyldes af frivillige medarbejdere som leverer en indsats, som BETA ikke kunne eksistere uden.

Har du lyst til at blive frivillig i BETA, kan du finde ud af hvordan her: Bliv frivillig i BETA

 

Find BETA / Hitta BETA

Find vej til BETA  / Hitta BETA från Sverige

Find vej

Kontakt
BETA

Øresundsvej 6
2300 København S

info@amagerbio.dk

Tlf: +45 3286 0880
Telefonen er åben man-fre: kl. 9-16

Facebook

Find BETA på Google Maps