Private arrangementer

i Amager Bio og BETA

Events i Amager Bio og BETA

Står du og mangler et sted at afholde din virksomheds næste store arrangement – koncert, julefrokost, sommerfest, heldagsmøde eller andre events – så har du her en unik mulighed.

Amager Bio lejes ud, og med plads til 1300 stående, 710 siddende gæster eller 400 spisende gæster, giver det gode muligheder for en festlig og hyggelig begivenhed. Vi tilbyder lejen til en rimelig pris, som blandt andet inkluderer tekniker og lysmand samt evt. cateringaftale.

Beta lejes ud til arrangementer, hvor live-musik indgår – f.eks. pladereceptioner, show-case for bands, eller hvis du vil arrangere dine egne koncerter. Vi har ikke mulighed for afvikle private receptioner, bryllupper og lignende.

Der er mange forskellige muligheder for at sammensætte arrangementet efter lige netop dit firmas behov. Blandt andet har vi en aftale med et godt cateringbureau, der kan levere alt lige fra julefrokostmenu til konferencebuffet og kagebord.

Der findes også et lyd- og lysanlæg til afvikling af taler, musik, underholdning og så videre.

Kontakt Kim Alex Grøndahlkim@amagerbio.dk
eller 27 15 68 25 for et prisoverslag eller tilbud specielt tilegnet dit arrangement og din virksomheds behov.

Kontakt os

Ring hvis du ønsker et tilbud eller en rundvisning

Kim Grøndahl
Mail: kim@amagerbio.dk
Tlf: 0045 27156825

Kapicitet Amager Bio:
1300 stående
710 siddende på rækker
Op til 360 spisende
Scene 16 x 6 meter

Kapicitet BETA:
200 stående
90 siddende på rækker
Op til 90 spisende
Leje af Amager Bio og BETA er inkl. vores faste lyd og lysudstyr.

Særlige betingelser

Foreninger, hvis formål eller adfærd modarbejder eller underminerer demokrati eller grundlæggende friheds- og menneskerettigheder, kan ikke leje kommunale lokaler. Kommunen fører tilsyn og kan af lejer kræve de oplysninger, der er nødvendige for udøvelsen af tilsynet.