Lørdag 14. september

Copenhagen Metal Fest – 12.-14. sept

Om koncerten

Torsdag: 150 kr. / 795 kr. for alle 3 dage partout
Fredag: 450 kr. / 695 kr. for fredag + lørdag partout
Lørdag: 450 kr. / 695 kr. for fredag + lørdag partout

___

Copenhagen Metal Fest fejrer i år 5-års jubilæum med flere bands og en ekstra dag – en særlig tema-dag med 4 genrespecifikke bands om torsdagen i ZeBU (Teaterscenen lige ved siden af Amager Bio.)

Derudover byde CMF også på en stor bandoverraskelse, som de næsten ikke kan vente med at fortælle jer, men indtil videre må I nøjes med at gætte på hvad det kan være. Alt vi er parate til at sige lige nu, er at det bliver et absolut unikt et af slagsen, som KUN vil kunne opleves på COPENHAGEN METAL FEST 2024!

Festivalen vil fortsætte med at favne så bredt som overhovedet muligt, så ingen subgenrer overses, og fokus vil som altid være udelukkende på danske artister. Årets line-up vil løbende blive offentligjort over de næste par måneder. Den store overraskelse, håber vi dog at kunne afsløre indenfor kort tid. Så hold godt øje med Facebook og Instagram!

Vi kører som altid med tre scener på samme matrikel: ZeBu, Beta og Amager Bio. Og når man ikke nyder den fantastiske musik, vil der være underholdning på festivalpladsen, mulighed for at socialisere med venner og bekendte, nyde den gode mad fra en af madboderne eller måske møde nogle af musikerne.

Det bliver smukt, det bliver vildt og ikke mindst bliver det enormt hyggeligt at se jer alle sammen igen til dansk metal musik fra øverste hylde!

De seks første navne offentliggjort er:

Beneath The Silence
LLNN
LYSBAERER
MØL
Strychnos
Thus

Medier