Amager Bio

Tirsdag 28. november

Dirkschneider (D)

Special Guest:

Raven
Om koncerten

Den berømte, tyske metalsanger Udo Dirkschneider fortsætter i 2017 ‘Back To The Roots’-turneen, der under Dirkschneider-banneret fokuserer på materialet fra den tid, hvor Udo Dirkschneider var med i Accept.

Med turneen ønsker Udo Dirkschneider at at tage ordentligt afsked med de gamle evergreens fra dengang. Planen var egentlig at turnere med soloprojektet U.D.O. i 2017, men folk har været så glade for Accept-konceptet, at Dirkschneider-lejren har valgt at fortsætte et år endnu.

Men når Back To The Roots-turneen er slut, vil det altså være helt slut med Acceptnumre i U.D.O.-sammenhæng.

A lot of people ask me, ‘Why do you do this?’ And I said… Always people are asking, ‘Oh, can you play this ACCEPT song and this ACCEPT song and this ACCEPT song?’ I mean, I have fifteen U.D.O. albums out, and, for me now, U.D.O. is U.D.O. Of course, I know that the people like to hear ACCEPT songs with my voice, but I wanna close something — I wanna close, like a book, and say, ‘Okay, that’s it. I read it.’ Sometimes you have to come to an end with something. I wanna close up everything with ACCEPT. And this will be the last time.” – Udo Dirkschneider

Så skal man lige en sidste gang høre Accepts klassikere med Udos unikke vokal, er det med at troppe op i Amager Bio 28. november!

Medier

Special Guest:

Raven UK

Om koncerten

Raven er et navnkundigt band der var en del af New Wave Of British Heavy Metal.

De blev dannet i Newcastle tilbage i 1974 af brødrene John og Mark Gallagher, der i øvrigt stadig holder fanen højt. Med Rob Hunter på trommer var trioen i 1980 fasttømret og Raven fik med de følgende udgivelser mulighed for at dele scene med Ozzy Osbournes Blizzard of Ozz, Motörhead, Whitesnake og Iron Maiden.

Da succesen førte dem over Atlanten havde de på USA turneen i 1983 et helt nyt og lovende opvarmningsband med ved navn Metallica, og senere har de også banet vejen for Anthrax.

I 2001 var Mark Gallagher lige ved at omkomme i en ulykke og i 2017 fik trommeslageren gennem 30 år Joe Hasselvander et slagtilfælde, så det har været tæt på for bandet nogle gange. Men kampgejsten er intakt og i september i år vil Raven udgive et nyt album, som bliver det 14. i rækken, og når de rammer Amager Bio bliver det med Mike Heller (Fear Factor/Malignancy) bag gryderne.

www.ravenlunatics.com

https://www.facebook.com/ravenbandofficial/

Medier