Amager Bio

Onsdag 9. februar

$NOT (US)

Om koncerten

Trods sine bare 23 år er den amerikanske rapper $not allerede godt i gang med at skabe en accelererende karriere, der tog sin begyndelse gennem SoundCloud, hvor han har udgivet flere populære singler, bl. a ’Gosha’ (2018), og ’Megan’ (2019). Herefter kom kontrakten med 300 Entertainment i hus, og de har udgivet hans andet album, Beautiful Havoc (2020), som opfølger til hans selvudgivne debut, Tragedy+, der udkom tidligere samme år.

Den 9. april 2021 udgav $not singlen ”Whipski”, som gæstes af rapper og sanger Lil Skies, og er en forsmag på hans kommende tredje album. ”Whipski” blev det første nummer der nåede en høj hitlisteplacering, da den blev nummer 25 på Bubbling Under Hot 100.

Minimalistiske beats i nutidige produktioner holder den produktive rapper yderst aktuel og fans af Lil Gnar, Kid Trunks, $uicideboy$, Pouya og YBN Nahmir må ikke gå glip af denne koncert.

Det er muligt at købe Meet & Greet-billet til koncerten. Billetten indeholder reserveret sektion til koncerten, tidlig adgang, samt selfie med §not + autograf.

Facebook: https://www.facebook.com/officialsnot/

Medier