Beta

Onsdag 19. oktober

Red (US)

Support:

Keith Wallen
Om koncerten

Koncerten er udskudt til 19. oktober-22. Købte billetter er stadig gyldige eller kan refunderes senest 7. marts 2022, der hvor de er købt.

___

Siden de med et brag slog igennem med singlen ‘Breathe Into Me’ og albummet ‘End of Silence’ fra 2006,  har Red haft en karriere som bygger på mere end musikken. Bandet blander nu-metal og alt.rock med elementer af klassisk orkestermusik til et hele, der kalder på storladne visuelle repræsentationer. Fra narrative musikvideoer til graphic-novel-come-to-life-arenaturnéer, så har Red altid leveret show der taler til alle sanser. Og følelser.

Kvartetten har globalt haft mere end 20 #1 radiosingler og mere end 3 mio. solgte/streamede albummer. Som et helt uafhængigt band er det det nære forhold til fansene, som i 2022 kan glæde sig til en turné der rammer Amager Bio 17. marts.

https://www.facebook.com/thebandred/

Medier
Lyt til Red
The War We Made
3:52

Support:

Keith Wallen US

Om koncerten

Keith Wallen er skabt til at lave musik. Han skriver, indspiller og optræder verden rundt som guitarist for Breaking Benjamin og som en hyldet soloartist. Wallen’s passion for at dele hans kreative værker er indlejret i hans kød, blod og sjæl.

https://www.facebook.com/KeithWallenMusic

 

Medier