Amager Bio

Fredag 20. september

Copenhagen Metal Fest

Om koncerten

Koncerten arrangeres af Copenhagen Metal Fest og Heavymetal.dk

___

Copenhagen Metal Fest har fokus på at fremme den danske metalscenes både etablerede og upcoming navne.

Danmark besidder i disse år et dynamisk og kvalitetsmæssigt stærkt metalvækstlag med et hav af understrømme og subgenrer. Mange danske bands udviser en stor originalitet og kreativitet i genfortolkningen af de klassiske genrer inden for metalmusikken. Desværre er det ikke altid lige nemt for unge ildsjæle at finde en platform, hvorfra de kan blive løftet op fra undergrundens halvmørke og ind i rampelyset, hvor de kan afprøve deres kompetencer og kunstneriske evner på et større publikum og i et større perspektiv. Danmark og København har i Copenhagen Metal Fest nu fået en festival, der giver plads til dette.

Med Rasmus Toftlund (musiker, professionel lydtekniker og musikproducer), Morten Kristensen (manager og booker) og Claus Ljørring (Chefredaktør for Heavymetal.dk og booker) som de bærende kræfter, får Danmark en ny, ambitiøs 2-dages festival med 24 danske bands fordelt over 3 scener. Det bliver et tilbagevendende event, som forsøger at favne bredt genremæssigt. Der vil være de store, etablerede bands, bands på vej frem og upcoming bands, som med Copenhagen Metal Fest får mulighed for at sætte et solidt aftryk.

Festivalen afvikles på Amager Kulturpunkt, hvor de deltagende bands vil spille på henholdsvis ZeBU, BETA og Amager Bio.

20-års jubilaren Heavymetal.dk er mediepartner og medarrangør på festivalen, og qua deres arbejde med både anmeldelser, koncerter og Detektoren har de fingeren på pulsen med såvel etablerede som upcoming bands på den danske scene.

Festivalen afholdes 20.-21. september 2019.

____

 

Medier