Amager Bio

Mandag 17. marts

Baby Lasagna (HR)

Om koncerten

Baby Lasagna er Marko Purišić’ musikalske projekt, født ud af en sangskrivers behov for kunstnerisk udtryk uden strenge genrerestriktioner.

Med Baby Lasagna har kroatiske Marko endelig fundet en niche, hvor han kan kombinere uforenelige genrer og skabe nye lyde, der er både friske og spændende.

Musikken blev første gang præsenteret offentligt i slutningen af 2023 med singlerne ‘IG BOY’ og ‘Don’t hate yourself, but don’t love yourself too much.’ Projektet opnåede global succes med sangen ‘Rim Tim Tagi Dim’ i første halvdel af 2024. Sangen vandt den kroatiske ESC-konkurrence Dora i februar og fik en andenplads ved Eurovision Song Contest i Sverige i maj, hvor den vandt flest publikumsstemmer fra fans over hele verden. Sangen har nu over 35 millioner streams på Spotify og har ligget i Top 40 på officielle hitlister i bl.a. Storbritannien, Tyskland og Østrig.

Efter den imponerende ESC-succes tog Baby Lasagnas karriere fart. Han underskrev en global pladekontrakt med Polydor / Universal Germany, solgte tre stadionkoncerter i Zagreb, Kroatien ud på én dag og udsolgte adskillige koncerter i Kroatien, Balkan og Europa. Efter de første succesfulde live-shows i foråret og med over 60 planlagte shows indtil april 2025 ser fremtiden lys ud for Baby Lasagna.

Ny musik er også på vej, med nye singler og videoer, der udkommer i slutningen af juni og sidst på sommeren. Debutalbummet er planlagt til næste vinter, inden han rammer spillestedet Amager Bio.

Medier