Amager Bio

Fredag 3. maj

SPJustFrost

Support:

Frankie Sixfinger
Om koncerten

Den dynamiske og fantastisk spillende trio, kendt som SPJustFrost, tager sammen med forårets komme, på en seks ugers turné i april og maj 2024

Budskabet er stadig det samme som i 1999, da trioen udsendte deres legendariske ”Live in CPH”, et album hvorpå et stopfyldt Café Bopa, for en aften, blev omdannet til en svedig klub på Frenchmen Street i New Orleans, der med trioen i topform assisteret af et velspillende hold blæsere, fik caféens tag til at lette og skabte et album, der udgør en milepæl i historien om SPJustFrost.

Gennem tiden har SPJustFrost manifesteret sin position som et af Danmarks bedste live-acts. Trioen har udsendt en stribe albums, enkelte med egne sange og andre med mange af de klassiske sange, som har sit udspring i New Orleans. SpJustFrost har spillet  hundredvis af koncerter på klubber og festivaler på kryds og tværs af Danmark, og deres trofaste publikums begejstring og store kærlighed til trioen, er til stadighed motivationen for at starte turbussen op igen.

Medier
Lyt til SPJustFrost
Op og Stå (Live)
4:18

Support:

Frankie Sixfinger

Om koncerten

Frankie Sixfinger er et sprudlende og dynamisk band, som er inspireret af flere forskellige genrer og er et produkt af kærlighed til Blues, Soul og først og fremmest Boogieklaver. Det bliver mestret af selveste Frankie Sixfinger og hans livsbekræftende og virtuose Pianoextravaganza.

Frankie Sixfinger har formået at skabe sig et navn på de danske bluesscener og har fået en stor følgerskare, som trofast kommer til vores koncerter og danser sig igennem en glad aften. For det er netop truppen kan: Sprede glæde, skabe smil og levere tykt swingende blues, som er svær at sidde stille til.

Line-up:
Frankie Sixfinger / Klaver
Lars Gertsen / Vokal & Sax
Claus Nielsen / Trommer
Peter Hansen / Bas
Nikolaj Brandt / Guitar
Fats Jensen / Mundharmonika
Dennis Olsen / Altsaxofon
Peter Holten / Baritonsaxofon
Gorm Nielsen / Trompet

Derudover har vi ofte gæstemusikere med – f.eks Søren Malling, Jes Holtsø, Morten Wittrock, Per Abildtrup oma.

 

Medier