Amager Bio

Fredag 31. januar

Thorbjørn Risager & The Black Tornado releasekoncert

Om koncerten

Thorbjørn Risager & The Black Tornado ‘House of Sticks’ releasekoncert

Igennem mere end 20 år har Thorbjørn Risager & The Black Tornado etableret sig som Danmarks førende bluesrockere. Med over 1.400 koncerter i 22 forskellige lande er de et af de mest hårdtarbejdende navne på den danske og europæiske livescene.

Bandets dynamiske koncerter og deres evne til at blande soul, Chicago blues, boogie og rock ‘n’ roll har skabt en unik musikalsk oplevelse, der altid formår at engagere publikum.

Med Thorbjørn Risagers kraftfulde vokal, Joachim Svensmarks fremragende guitararbejde og solide rytme- og blæsersektioner, har bandet opbygget et ry for deres energiske og udadvendte shows, hvor musikken både underholder og berører.

De har vundet et hav af danske og internationale priser, herunder Danish Music Awards for ‘Årets Danske Bluesudgivelse’ og ‘Årets Bedste Live Blues Band’ i 2023.

Thorbjørn Risager & The Black Tornado har delt scene med prominente navne som Bonnie Raitt, Tedeschi Trucks Band, Buddy Guy og Robben Ford. Med mere end 60.000 solgte fysiske albums og 20 millioner streams viser bandet ingen tegn på at stoppe.

Med deres nye album ”House of Sticks” fortsætter de deres omfattende turné i både Europa og Nordamerika og bringer deres eksplosive liveoptrædener ud til nye og gamle fans på releasetouren.

Medier