Amager Bio

Torsdag 23. januar

Eluveitie (CH )

Support:

Ad Infinitum
Om koncerten

Billetter fra 7. juni kl. 10
___

Eluveitie er et schweizisk folk metal band, der blev dannet i 2002 og har dybe rødder i keltisk mytologi, gallisk historie og proto-europæisk kultur. Bandet har skabt en unik musikstil, der kombinerer melodisk death metal med hedensk folk.

Det seneste album ’Ategnatos’ er en kraftfuld manifestation af mytologi, paganisme og spiritualitet i en moderne kontekst. Chrigel Glanzmann beskriver albummet som både socialkritik og en dommedagsprofeti, der samtidig lover fornyelse. Titlen ’Ategnatos’ betyder ‘genfødt’ på gallisk og peger på en skjult nøgle til forandring og fornyelse, selvom denne rejse ofte indebærer lidelse før lykke.

Eluveitie har gennem årene udgivet syv studiealbummer og har turneret verden rundt med deres energiske liveoptrædener. Med deres uforanderlige sjæl og essens, ser Eluveitie frem til en fremtid fyldt med tung turnéaktivitet og musikalske udforskninger.

Dyk ned i deres sælsomme, musikalske univers, når de vender tilbage til spillestedet Amager Bio.

 

Medier

Support:

Ad Infinitum CH/D

Om koncerten

AD INFINITUM er et europæisk moderne symfonisk metalband skabt i 2018 af Melissa Bonny. Trommeslager Niklas Müller, guitarist Adrian Thessenvitz og bassist Korbinian Benedict fuldender denne tunge og fascinerende kvartet. Selvom de udgav deres debut i 2020 midt under en pandemi, formåede AD INFINITUM alligevel at tiltrække betydelig opmærksomhed og starte deres ustoppelige opstigning på metalscenen. Denne første plade blev efterfulgt af en anden i oktober 2021, som yderligere definerede og etablerede deres unikke signaturlyd.

Medier