Beta

Onsdag 28. august

Hexenbrett & Deathstorm (AUT)

Om koncerten

Hexenbrett er et metalband fra Østrig, der blev dannet i 2018. Stilen er eksperimenterende 1. generations blackmetal og udlever en fascination af det okkulte. Faktisk betyder bandnavnet bogstaveligt oversat ”heksebræt,” hvilket er det vi kender som et Ouija-board. I forlængelse heraf hedder første ep fra 2019 ‘Erste Beschwörung’ og første album fra 2020 ‘Zweite Beschwörung: Ein Kind Zu Töten’ – hhv. ”Første Besværgelse” og ”Anden besværgelse: At dræbe et barn.”

Lyden er rå og atmosfærisk og overraskende nok tilsat klokkespil. Musikken væver sig ind og ud mellem det black- og thrashmetalliske. Så kan du lide metal og trænger til at høre noget, der skubber til grænserne, skal du komme til koncerten i BETA til august.

Medier
Lyt til Hexenbrett
Hexen (bis aufs Blut gequält)
5:20

Deathstorm AUT

Om koncerten

Deathstorm er et thrashmetalband fra Østrig, der blev dannet i 2010 og trækker inspiration fra 80’ernes thrash. Deres debutalbum, ‘As Death Awakes,’ udkom i 2013 og blev fulgt op af flere stærke udgivelser som ‘Blood Beneath the Crypts’ i 2015 og ‘For Dread Shall Reign’ i 2020. Med deres kompromisløse tilgang til musik, har Deathstorm markeret sig som et vigtigt navn i den moderne thrash metal scene.

Medier
Lyt til Deathstorm
Swarming
2:22