Beta

Lørdag 21. september

Father Befouled + Fossilization (US + BR)

Om koncerten

I 2006 blev dødsmetalbandet Father Befouled dannet. Efter demo-ep’en, “Profano ad Regnum” blev udgivet i 2008, begyndte bandet at spille regionale shows i USA. En fuldlængde, “Obscurus Nex Cultus” fulgte hurtigt, og efter flere shows og et par splitudgivelser skrev bandet kontrakt med Relapse Records for udgivelsen af “Morbid Destitution of Covenant” i 2010.

Bandet lå herefter lavt i et par år før de spillede den indledende Martyrdoom Festival i New York i 2012, som faldt sammen med udgivelsen af deres tredje fuldlængde, “Revulsion of Seraphic Grace” på Dark Descent Records. I 2015 udkom “Enthroning Desolation” – en samling af demo-, split-, live- og sjældne numre – og en kort rundvisning på østkysten.

I 2017 stod bandet for Blood of the Wolf-festivalen i Lexington, Kentucky, samt en optræden på Maryland Deathfest for at fejre udgivelsen af deres fjerde album “Desolate Gods”. Bandet påbegyndte deres første europæiske turné i maj 2019 og udgav en EP, “Holy Rotten Blood”, og u af med en optræden ved Netherlands Deathfest.

I 2022 udkom det 5. album, “Crowned in Veneficum”, og den efterfølgende europaturné i 2022 ramte Killtown Deathfest i København. Nu vender de tilbage til hovedstaden med et venue-show på BETA.

Medier

Fossilization BR

Om koncerten

São Paulos Fossilization steg op fra Sydatlantens dybeste afgrund og så dagens lys under den moderne pest i 2020.

Deres debut-EP, ‘He Whose Name Was Long Forgotten’, blev udgivet i 2021. Udgivelsen fungerede som en lynafleder for grundlæggerne V. (guitarer, vokal, bas) og P. (trommer) — begge er også medlemmer af doom metal-bandet Jupiterian. Derefter udgav de to nye numre på deres split i 2022 med den amerikanske death metal-enhed Ritual Necromancy.

Fossilization er nu i gang med at indspille deres længe ventede debutalbum, som udkom i begyndelsen af 2023.

Medier