Beta

Onsdag 14. august

Ulthar (US)

With:

Succumb
Om koncerten

Siden udgivelsen af deres fuldlængdedebut i 2018 med titlen ‘Cosmovore’, har Ulthars opstigning fået en del opmærksomhed i det ekstreme metal-miljø. Bandet og har ubesværet kombineret de koldeste og dunkleste elementer af black metal med tyngden og teknikaliteten fra death metal.

‘Providence’ fra var et skridt videre, men det var først med 2023’s tvillingeudgivelser ‘Anthronomicon’ og ‘Helionomicon,’ hvor den fulde dybde af gruppens færdigheder og vanvid foldede sig ud.

Ulthar turnerer igen for første gang siden 2019, og de bringer deres unikke og skræmmende kunst ud til alverdens hungrende publikummer. Til august nedbryder de alle soniske barrierer i spillestedet BETA.

Medier

With:

Succumb US

Om koncerten

Succumb blev dannet i 2014 i Bay Area og udgav en demo under navnet Cloak, før de blev omdøbt til Succumb i 2017. Kort efter udgav de deres selvbetitlede fuldlængdedebut, med hvilken de hurtigt skabte sig et navn med deres foruroligende, fortættede musikalske angreb og lyriske indhold.

I 2021 udgav Succumb deres opfølger ‘XXI’ på The Flenser i 2021 og cementerede deres position som et af de mest kreative, voldelige bands i det moderne death metal-landskab.

Medier