Beta

Onsdag 14. august

Ulthar (US)

With:

Succumb
Elitist
Om koncerten

Siden udgivelsen af deres fuldlængdedebut i 2018 med titlen ‘Cosmovore’, har Ulthars opstigning fået en del opmærksomhed i det ekstreme metal-miljø. Bandet og har ubesværet kombineret de koldeste og dunkleste elementer af black metal med tyngden og teknikaliteten fra death metal.

‘Providence’ fra var et skridt videre, men det var først med 2023’s tvillingeudgivelser ‘Anthronomicon’ og ‘Helionomicon,’ hvor den fulde dybde af gruppens færdigheder og vanvid foldede sig ud.

Ulthar turnerer igen for første gang siden 2019, og de bringer deres unikke og skræmmende kunst ud til alverdens hungrende publikummer. Til august nedbryder de alle soniske barrierer i spillestedet BETA.

Medier
Lyt til Ulthar
Infinite Cold Distance
5:18

With:

Succumb US

Om koncerten

Succumb blev dannet i 2014 i Bay Area og udgav en demo under navnet Cloak, før de blev omdøbt til Succumb i 2017. Kort efter udgav de deres selvbetitlede fuldlængdedebut, med hvilken de hurtigt skabte sig et navn med deres foruroligende, fortættede musikalske angreb og lyriske indhold.

I 2021 udgav Succumb deres opfølger ‘XXI’ på The Flenser i 2021 og cementerede deres position som et af de mest kreative, voldelige bands i det moderne death metal-landskab.

Medier

With:

Elitist

Om koncerten

ELITIST er et nyt skud på den danske dødsmetalstamme. Bandet blev dannet i 2018 af nuværende og tidligere medlemmer af andre velrenommerede danske undergrundsbands som PISS VORTEX, DYSGNOSTIC og UXDXS.

Den danske dødsmetalscene har oplevet et stort boom i popularitet og anseelse i de seneste år, både inden- og udenlands, men hvor mange andre bands vælger at tage deres inspiration fra genrens store klassikere, er ELITIST af en mere fremadskuende natur. Bandet blander selvsikkert skævvredne og dissonante riffs og leads med ubønhørlige blastbeats og hektisk basarbejde. Det instrumentale kaos holdes sammen af de to vokalisters vekselvirkning mellem afgrundsdybe brøl og desperate skrig.

Resultatet er et udtryk, der forholder sig tro mod dødsmetalgenrens rødder, mens der også trækkes på inspiration fra grindcorens nådesløse brutalitet og noiserockens grumsede støjunivers. Den uortodokse tilgang til genren og viljen til at eksperimentere er med til at gøre ELITIST til noget særligt på den danske metalscene.

Anbefalet til fans af HATE ETERNAL, GORGUTS, IMMOLATION, DISCORDANCE AXIS, MARUTA, CROWPATH.

Medier