Beta

Torsdag 26. september

Satan (UK)

Om koncerten

Satan, frontløberne i NWOBHM-bevægelsen, kommer til BETA 26. september. De er kendt for deres banebrydende albummer ’Court In the Act’ fra 1983 og ’Suspended Sentence’ fra 1987, og viser med deres seneste udgivelse ’Earth Infernal’, at de stadig har meget at byde på. Albummet kombinerer deres karakteristiske lyd med en rå og spontan energi, som overgår deres tidligere arbejde på blandt andet ’Atom By Atom’ fra 2015 og ’Early Rituals’ fra 2020.

Bandet fra Newcastle upon Tyne, bestående af Russ Tippins og Steve Ramsey på guitar, Graeme English på bas, Sean Taylor på trommer og Brian Ross som vokalist, har siden deres genforening i 2012 udgivet fire kritikerroste albummer. De stræbte efter at indfange en mere uforfalsket og lidenskabelig lyd, fri for den sterile perfektion, der præger moderne metalproduktioner.

Satans tekster reflekterer over verdens uretfærdigheder, hvilket er et gennemgående tema for bandet, som har udgivet flere albummer, hvor de balancerer mellem omhyggeligt indhold og vild performance. Der er ingen tvivl om, at Satan stadig leverer metal af højeste kaliber.

Nu kan du opleve dette navnkundige metalband i spillestedet BETA.

Medier