Amager Bio

Torsdag 3. oktober

Cannibal Corpse (US)

Support:

Municipal Waste
Immolation
Schizophrenia
Om koncerten

Billetter fra 28. marts kl. 12
___

Siden 1988 har Cannibal Corpse været noget af det fineste man kan forestille sig inden for dødsmetal, da de har været med til at smede genren og derefter holde den skarp med banebrydende, uforlignelige værker gennem årtier.

Nu vender de tilbage til koncertstedet Amager Bio – denne gang med vennerne i Municipal Waste, Immolation og Schizophrenia. Der er lagt op til en brutal aften i den forædlende metallurgis tegn.

I 2021 udgav Cannibal Corpse deres 15. album ’Violence Unimagined,’ der blev stadig mere komplekst og intenst, og nu vender de tilbage med sin efterfølger, den lige så monstrøse ’Chaos Horrific,’ der tilføjer et nyt kapitel til deres fyldige katalog. Skrevet lige efter afslutningen af ’Violence Unimagined’-sessionerne, fordi pandemien forhindrede dem i at turnere som de ellers ville have gjort. Man kanderfor høre ekkoer af det forrige album i ’Chaos Horrific,’ men den nye skive er stadig noget ganske for sig selv. “To me this album feels sort of like a continuation of Violence Unimagined. The style is quite similar, but individually none of the songs on Chaos Horrific sound like songs on Violence Unimagined,” fortæller bassist Alex Webster. “It’s a full-on death metal album, Cannibal Corpse style, and a very natural progression from Violence Unimagined.”

Medier

Support:

Municipal Waste US

Om koncerten

Siden 2001 har Municipal Waste kompromisløst holdt fast i at være hårdt festende og endnu hårdere fakkelbærere af thrash metal i det 21. århundrede. Richmond, VA-kvintetten har forvandlet sig fra en kultfavorit til et grundstof for en generation af metalhoveder, og de har udsolgt utallige shows på flere kontinenter samt skaffet sig titusinder af streams i processen. 2017’s ’Slime and Punishment’ kom på top-3 på Billboard Heatseekers Albums Chart, og ’The Last Rager’ accelererede kun deres momentum.

Medier

Support:

Immolation US

Om koncerten

Metalgiganterne Immolation er fra New York og har ligesom Cannibal Corpse rødder tilbage til sen-firserne. Seneste kapitel i deres dødsmetalliske epos er ’Acts of God,’ der med 5 lange år siden det forrige studiealbum, ’Atonement,’ viser Immotations evne til konsekvent at skabe fascinerende musik, mens de stadig holder deres fødder solidt forankret i old school, New York death metal, som de er kendt og elsket for.

Medier

Support:

Schizophrenia B

Om koncerten

Schizophrenia er en ren Deathrash-diamant og er en krystalklar eksponent for alt det rigtige, som ekstremmetallen står for. Ud over kompromisløs vildskab og groove, flirter de også med nogle melodiske Death/Black Metal-påvirkninger. Morbid Angel, Demolition Hammer, Slayer, early Sepultura, Dissection, Death, At The Gates, Obituary, Bolt Thrower og Pestilence. Hvis nogle af disse bands gør noget for dig, så forestil dig en blanding af alle disse grupper kombineret med Schizophrenias unikke fortolkning af ekstremmetallen.

Medier