Beta

Tirsdag 13. august

Wine Lips (CAN)

Om koncerten

Garage-punk-psychrockere Wine Lips blev dannet i Toronto i 2015. Oprindeligt var det et deltidsprojekt mellem sangskriver/guitarspiller, Cam Hilborn og trommeslager Aurora Evans, og bandet begyndte at spille klubber i Toronto; derefter til omkringliggende Ontario byer; og derefter Quebec. Wine Lips udgav deres selvbetitlede debut-LP på indie-label Fried Records i 2017 og begav sig ud på deres første 5-provins-turné østpå til Halifax, og har ikke set sig tilbage siden. Efter en optræden i Quebec City blev bandet kontaktet med hensyn til at turnere i udlandet. Det tilfældige møde resulterede i en turné i april 2018 i Hong Kong og Kina, hvor de blev modtaget af entusiastiske publikummer.

Bandet lod aldrig støvet lægge sig og udgav deres opfølgende LP “Stressor” i marts 2019. De turnerede ubønhørligt i Nordamerika indtil begyndelsen af 2020. Udgivelsen af Stressor sammen med endeløse turnédatoer skaffede bandet en ny tilhængerskare og så nogle af albummets numre vist på tv og Netflix.

Bandet brugte det meste af deres fritid i 2020 på at skrive og indspille deres tredje plade i fuld længde “Mushroom Death Sex Bummer Party” på The Sugar Shack i London, Ontario med Simon Larochette.

Medier
Lyt til Wine Lips
Loud Mouth
3:51
Anmeldelser