Amager Bio

Lørdag 11. januar

Front 242 (B)

Support:

Covenant
Agent Side Grinder
Om koncerten

Koncerten arrangeres af Star World PR & Concerts
___

Koncerten med FRONT 242 d. 10.1.25 i Pumpehuset blev udsolgt på bare tre dage. Vi har lyttet, og giver jer fans det absolutte største program på én aften, som en ekstra koncert. EPISK aften i vente, for der kommer ikke bare ét, men tre fantastiske udenlandske synth bands til København, og spiller live i Amager Bio.

Obs: Ekstrakoncerten vil være en anden sætliste end d. 10.1.25. Har du købt billet til 10.1.25 får du et pre-sale link på mail og med en ekstra rabat for at købe til d. 11.1.25.

___

Det belgiske band er frontløbere for blandt andet Nine Inch Nails og The Prodigy, og med deres mere end 40 år lange karriere siden ’81 er de i den grad pionerer især inden for den elektroniske og industrielle musikscene – også kendt som EBM – Electronic Body Music.

Dette bliver også de legendariske frontløbere i EBM, Front 242’s absolut FINAL koncert, i Danmark / Scandinavien. Bandet trækker sig tilbage på toppen efter mere end 40 år som synthguder, som har inspireret 100vis af nyere bands.

Medier

Support:

Covenant S

Om koncerten

Særlig gæst på denne særlige aften er den anmelderroste elektro-avantgarde gruppe Covenant.

Covenant har rødder tilbage til firserne, men begynder at udgive op gennem halvfemserne, med udgangspunkt i den ebm- og industrialscene som Front 242. Med tiden bliver inspirationen fra synth og new wave stærkere hos Covenant, som sammen med navne som Apoptygma Berzerk, Assemblage 23 og VNV Nation er med til at tegne futurepop-scenen, som opnår popularitet i bl.a. goth- og cybermiljøer op gennem nullerne, hvor svenskerne da også optræder på de største festivaler i den alternative genre.

Musikalsk høres inspiration fra både Depeche Mode, Nitzer Ebb og Leonard Cohen i de kynisk mørke senfirsere og tidlige halvfemsere.
Lad os hylde et band som SKAL opdages, hvis du ikke er heldig at kende til dem allerede.

Medier

Support:

Agent Side Grinder S

Om koncerten

Agent Side Grinder kalder sig selv for et “electronic/post-punk/industrial monster” og blev dannet i stockholmbydelen Bromma i 2005.

De har netop modtaget Manifestprisen 2024 for bedste synth album, ”Jack Vegas” som er deres sjette album udgivelse. Electro / postpunk band.

Medier