Amager Bio

Torsdag 26. januar

Palaye Royale (US)

Support:

Yonaka
Om koncerten

Palaye Royale har samlet over en halv milliard streams gennem deres karriere og skabt sig en fankult med deres adrenalin-drevne blanding af britpop, glamrock og artpunk.

De las Vegas-opdrættede brødre Remington Leith (vokal), Sebastian Danzig (guitar) og Emerson Barrett (trommer) landede første gang i Los Angeles som teenagere og arbejdede sig op gennem den hensynsløse L.A.-rockscene – fra at spille kældershows, mens de boede i en bil til at optræde på verdensarenaer, bl.a. med folk som Yungblud.

Til efteråret udkommer bandets fjerde album ’Fever Dream.’ Både svimlende ekstatisk og eftertænksomt mediterende over den menneskelige psyke, er resultatet Palaye Royales dristigste og mest visionære værk til dato.

Med deres tempofyldte, beskidte rock n’ roll og uovertrufne stil leverer Palaye Royale de vildeste liveshows, der ofte finder Remington hængende fra bjælkerne. Og uanset om de indtager scenen på store festivaler som Reading og Leeds, Download og Pinkpop eller spiller for udsolgte publikummer i så fjerntliggende lokaliteter som Tokyo, London, Japan, Prag og Mexico City, er bandets mest største ambition at uddybe deres unikke forbindelse med den elskede fanbase, kærligt døbt ”Soldiers of the Royal Council.”

Kom og vær med, når rockcirkusset rammer spillestedet Amager Bio.

Billetter fra 12. august kl. 11 eller 10. august fra Palaye Royales flader.

https://www.facebook.com/PalayeRoyale

 

Medier

Support:

Yonaka UK

Om koncerten

Yonaka, som er et britisk rockband dannet i Brighton, Storbritannien i 2014. Den engelske kvartet kombinerer tunge riffs, melodiske hooks og punkfurore på scenen i stil med Yeah Yeah Yeahs og Royal Blood.

Bandet består af vokalist Theresa Jarvis, guitarist George Edwards, bassist Alex Crosby og trommeslager Robert Mason. De fandt sammen på universitetet i 2014 og fik hurtigt et ry for deres formidable liveshows. De har siden starten udgivet to fuldlængder og 4 ep’er.

https://www.facebook.com/weareYONAKA

 

Medier
Lyt til Yonaka
Palaye Royale / No Love In LA
3:22

Om koncerten
Medier