Amager Bio

Torsdag 16. januar

The Halo Effect (S)

Special Guests:

Pain
Bloodred Hourglass
Om koncerten

Billetter fra 8. maj kl. 10
___

The Halo Effect er et et göteborgsk powerhouse bestående af gamle venner og pionerer fra den berømte melodødsscene fra dén by. Leadguitaristerne Niclas Engelin og Jesper Strömblad; forsanger, growler og tekstforfatter Mikael Stanne; bassisten Peter Iwers og hans partner in crime siden over tyve år; samt hårdtslående trommeslager Daniel Svensson.

Da de kendte hinanden fra en tidlig alder i slutningen af 80’erne og derefter spillede sammen i forskellige konstellationer i løbet af 90’erne, kom de til at dominere metal-scenen i Gøteborg – primært som en del af de to store bands og metal-eksporter In Flames og Dark Tranquillity, også to af pionererne og de store kræfter bag melodeath-genren og Göteborg-sounden. En lyd, der gav genlyd vidt og bredt over hele verden og påvirkede utallige metalbands i 90’erne og begyndelsen af 2000’erne.

Dette var også den første tanke bag The Halo Effect – at gå tilbage til rødderne og udforske, hvordan det banebrydende metal lød dengang med tilføjelsen af den erfaring og de færdigheder af, som medlemmerne kan bringe til bordet i 2020’erne. Resultatet er et enestående album og en ægte tour de force for fans af melodeath, hvor ekkoet fra Göteborg-sounden er tydelig. Rå, men alligevel melodisk og i dit smeltede ansigt. Spænd fast for The Halo Effect er endelig klar til at møde sit publikum over hele verden.

Medier

Special Guests:

Pain S

Om koncerten
Medier

Special Guests:

Bloodred Hourglass SF

Om koncerten
Medier