Amager Bio

Søndag 16. marts

Warhaus (B)

Om koncerten

Warhaus, der er kendt som frontmand i det succesfulde band Balthazar, har med sit soloprojekt etableret sig som en af Belgiens mest unikke musikstemmer. Karaoke Moon, der udkom i efteråret 2024, er hans tredje soloudgivelse og er blevet hyldet af kritikere for dets mesterlige kombination af smukke forførende melodier, drømmende instrumentering og dybsindige tekster, der udforsker kærlighedens og livets mørkere sider.

Med hits som ”Where The Names Are Real”, der med hans karakteristiske crooner-stil og fængende 80’er-inspirerede orgel får musikhjerterne til at banke, og den provokerende ”What Goes Up”, hvor Warhaus med sin kendetegnende humor leger med vores syn på moderne maskulinitet, er koncerten sat til at blive en oplevelse, der rammer både sjæl og sind

Warhaus vandt musikhjerter i hele verden med sine to første udgivelser
We Fucked a Flame into Being (2016) og Warhaus (2017) og har opbygget et ry for at udforske det mørke og melankolske på en måde, der trækker på referencer som Leonard Cohen, Serge Gainsbourg og Tom Waits. Fans kender og elsker ham for sin evne til at formidle det dunkle, intense, og melankolske i et fangende musikalsk univers.

Hans liveoptrædener, som herhjemme senest fyldte Pumpehuset til bristepunktet i 2023, efterlader altid publikum fortryllede og forelskede. Nu vender den belgiske alternative crooner tilbage til Danmark, hvor han denne gang indtager Amager Bio – et must-see for alle, der ønsker at opleve en kunstner i absolut topform.

Medier