Amager Bio

Fredag 14. juni

Jorge Drexler (UY)

Om koncerten
Præsenteret by Live Tonite
UDSOLGT!
___

Den uruguayanske musiker og singer-songwriter med over tre årtiers karriere, har indspillet fjorten studiealbum og turneret over hele verden. I dag er Drexler en anerkendt og prisbelønnet kunstner med en Oscar-Award (2004) og tretten latinske Grammyer (2014, 2018, 2021, 2022). Efter næsten fem års udgivelsestavshed udgav Jorge Drexler i 2022 sit seneste album ‘Tinta y Tiempo’.

“Et af de mest finurlige og frisindede albums i hans 30-årige karriere. Med hans varemærke undvigende melodier og længselsfulde ordspil er ‘Tinta y Tiempo’ forankret af smukke orkestrale arrangementer og dejlige gæstesteder.” – Rolling Stone

‘Tinta y Tiempo’ er Drexlers 14. studiealbum i en pladekarriere fyldt med rigt poetiske, genialt konstruerede sange, leveret med elskværdig underdrivelse.” New York Times

Drexlers løbebane er omfattende og produktiv, præget af hans utrættelige udforskning og eksperimentering med musik og tekster.

Hans tekster, inspireret af flere vidensområder, er mangefacetterede og dykker både ned i poesiens og videnskabens verdener. Hans passion for prosa og vers, décimas og sprog, sammen med hans unikke evne til at udtrykke dybe følelser, bidrager til hans stærke engagement i at bygge bro mellem forskellige kulturer og søge forbindelser og empati på tværs af alle samfund i den moderne verden.

 

Medier