Amager Bio

Søndag 16. februar

Cattle Decapitation + Shadow Of Intent (US)

Special Guests:

Revocation
Om koncerten

Cattle Decapitation er et amerikansk deathgrind-band, der blev dannet i 1996, og de har slået hårde slag for dyrevelfærd, miljømæssige spørgsmål og menneskehedens ødelæggelse af Jorden. Musikken er teknisk kompleks, med hurtige temposkift, brutale riffs og aggressive vokaler og deres fokus på etiske spørgsmål skiller dem ud fra mange andre ekstremmetal-bands.

Seneste album hedder ’Terrasite’ er fra 2023 og er det 8. i rækken. Det er en potent videreførelse af deres signaturstil og står som en meget moden og mørk monolit der understreger deres musikalitet.

Medier

Shadow Of Intent US

Om koncerten

Shadow of Intent er et amerikansk deathcore-band, der blev dannet i 2014. Bandet begyndte som et studioprojekt af vokalist Ben Duerr og guitarist Chris Wiseman og er kendt for at blande deathcore med symfoniske elementer, hvilket giver deres atmosfæriske kompositioner en episk og dramatisk lyd.

Tekstmæssigt er bandet oprindeligt inspireret af Halo-videospiluniverset, hvilket kan ses i deres tidlige albums som Primordial (2016). Senere værker, såsom Melancholy (2019), bevæger sig mod mere personlige og mørke emner.

Medier

Special Guests:

Revocation US

Om koncerten

Revocation er et amerikansk teknisk dødsmetalband.

Medier

Vulv0dynia ZA

Om koncerten

Vulvodynia er fra Sydafrika og spiller splatter-inspireret deathcore.

Medier