Beta

Fredag 31. maj

Kris Baha + Promiseland (AUS + US)

Om koncerten

8 år er gået, siden den australske/italiensk-armenske, multifacetterede queer-kunstner Kristian Bahoudian alias Kris Baha skiftede den udtørrede røde jord og brændende middagssol i det australske landskab ud med de brutalistiske bygninger, kommunisttidens boligblokke og en skifergrå berlinsk himmel. Baha er nu vokset sammen med sin nye hjemby og er blevet kendt for en mutant varemærkeproduktionsstil inspireret af solbagte hallucinatoriske visioner om fortidens obskure fremtidsforestillinger og metropolens betonklædte industrielle brummen efter mørkets frembrud.

Gennem de seneste 13 år har Kris Baha opbygget en loyal fanbase af tilhængere i den elektroniske musikscene fra Australien, til Berlin og nu videre. Senest har han kunstnerisk behandlet den aktuelle AI-revolution, og  uploadet sig selv til cyber-æteren gennem sit seneste projekt: GHOSTS IN THE MACHIИE.

Nu får man muligheden for at opleve ham i actual reality på spillestedet BETA.

Medier

Promiseland US

Om koncerten

Johann Rashid AKA Promiseland kolliderer punkvokal, drivende beats, poetiske chants og ritualistiske tekster, i en sensorisk eksplosion, der hurtigt skaffede ham en rabiat fanskare, som kom til at omfatte Julian Casablancas, som signede ham til sit label, Cult Records, og døbte ham “Den fremtidige prins af anarki,” og udgav hans debut i 2023: ‘Sad But Happy.’

Man ved aldrig helt, hvornår Rashid dukker op, og hvad man kan vente sig. Kun at det bliver vildt. Glæd dig til at opleve ham i spillestedet BETA.

Medier