Beta

Fredag 28. juni

The Gories (US)

Support:

Norm Dogs
Om koncerten

The Gories er en amerikansk garage-punk-trio, der blev dannet i 1986. Deres ting har været at inkorporere åbenlyse bluespåvirkninger, og bandet andet består af Mick Collins (fra The Dirtbombs), Dan Kroha (senere fra den nu hedengangne The Demolition Doll Rods) på guitar og vokal og Peggy O’Neill på trommer.

Bandet gik opløsning i 1992 efter en europæisk turné, men blev gendannet i 2009 hvorefter de drog på engenforeningsturné i netop Europa. Nu er de tilbage på kontinentet og kommer for første gang til Danmark i spillestedet BETA!

Medier
Lyt til The Gories
Real Cool Time (Live)
3:21

Support:

Norm Dogs

Om koncerten

Norm Dogs har eksisteret i et års tid og består af Ángel, Ebber, Jan og Peter. To guitarer, bas og trommer + det løse. Catchy punkrock uden at man kan regne det næste akkord- eller rytmeskift ud.

Selv om Norm Dogs har deres afsæt i punkrock, så søger de mindst ligeså meget inspiration i alt fra 80’ernes jangle-toner fra Flying Nun plademærket i New Zealand til det støjende SST Records i LA med, hvis man ikke ligefrem skal nævne i flæng. Med andre ord, Norm Dogs er ikke interesseret i at lade sig begrænse af bestemte genrer eller stilarter.

De fire fædre icikke videre moderigtige gevandter, har tidligere slået deres folder i De Høje Hæle, Anchorless, Men & Health, Amdi Petersens Armé, Gorilla Angreb samt rundt regnet 100 andre bands. Denne aften på Beta er kun Norm Dogs’ tredje koncert. Stig på nu!

Medier