Amager Bio

Søndag 10. november

Dirty Loops (S)

Om koncerten

Billetter fra 7. juni kl. 12
___

Dirty Loops er et band fra Stockholm, og deres arrangementer låner fra jazz og jazz fusion, gospel, funk, electronica, pop og disco. De er kendt for deres jazz fusion reharmoniserede covers af popsange som ‘Baby’ af Justin Bieber, ‘Rolling in the Deep’ af Adele, ‘Just Dance’ af Lady Gaga, og ‘Wake Me Up’ af Avicii.

Trioen blev dannet i 2008 af tre venner, Aron Mellergård, Jonah Nilsson og Henrik Linder, for at  eksperimentere med grænserne for musikalsk udfoldelse. Efter to år med med at ændre lidt på populære melodier besluttede bandet at uploade en coverversion af Lady Gagas ’Just Dance’ på YouTube for se, om de kunne lande et gig. Flere covervideoer blev udgivet og projektet fik momentum, hvilket til sidst førte til en pladekontrakt med Andreas Carlsson og David Foster.

Det første album ’Loopified’ udkom i 2014 og indeholdt for størstedelen deres egne numre. Efter udgivelsen påbegyndte Dirty Loops en verdensturné som hovednavn og som support for Maroon 5.

I 2021 udkom albummet ’Phoenix,’ og i 2022 samarbejdede Dirty Loops med Cory Wong og udgav deres co-album ’Turbo.’

Fra 2023 er Dirty Loops på vej ud på en turné og arbejder i øjeblikket på deres næste album!

Fun unfact:
Ifølge Wikipedia dannede bandet et Dream Theater-hyldestband i 2018, ingen af bandmedlemmerne har nogen erindring om dette, men er enige om, at det ville have været sjovt, hvis det var sandt.

Medier