Beta

Lørdag 1. juni

Tower + Tanith (US)

Support:

Lucid Grave
Om koncerten

I de to år siden udgivelsen af deres meget roste andet album “Shock to the System” har New York Citys TOWER brudt mere terræn end et jordskælv. Som ny på en verdensomspændende turnékampagne, der bragte dem til ni lande i 2023, er TOWER klar til at rulle gennem 2024 med flere shows, nye sange og en længe ventet opfølgende LP, der skal optages inden årenes slutning. Følg med og fang dem, mens du kan! Vi ses på toppen – TOWER ’24

Medier
Lyt til Tower
Party (Ready to Roll)
4:21
Anmeldelser

Tanith US

Om koncerten

Der er måske intet band, der holder ånden og lyden fra 70’ernes hårdrock og heavy metal i live mere end Tanith. Bandet blev dannet i 2017 og omfavnede den æra helhjertet, hvilket resulterede i 2019’s passende titel In Another Time, som øjeblikkeligt fik kultstatus og satte dem på kortet.

Nu vender de tilbage med Voyage, fortsætter, hvor de slap og demonstrerer igen deres mesterlighed, når det kommer til denne niche. “Jeg ville have mere af det samme, men anderledes på en marginal måde,” forklarer vokalist/guitarist Russ Tippins (også fra Satan). “Voyage er lyden af universet, der taler til menneskeheden gennem Tanith. Eller, hvis du vil, twin-guitar heavy rock med dobbeltsangere, som, hvis du voksede op i 1970’erne, vil give dig lyst til at hoppe over til nærmeste pladebutik. På en pladstragt.”

Medier

Support:

Lucid Grave

Om koncerten
Lucid Grave er en smeltedigel for forskellige rockgenrer. Ideen var at lave en stoner / doom band, men det hurtigt udviklet sig til noget større.
Bandet begyndte i slutningen af 2017 på en tordnende nat i ungdomshuset i København. Viben var ud over det sædvanlige. Det blev begyndelsen på en proces der mundede ud indspilningen af det første album i 2019.
Goddess of Misery blev indspillet i 2019 og udkom i begyndelsen af 2020. Den er produceret Tobias Munk Tønder, der har arbejdet med flere andre undergrundsbands (Gaia, Drukner, Eyes ect.). Lyden af pladen er solidt baseret i stoner / doom, men har elementer af punk, post- og støjrock.
Medier