Beta

Torsdag 26. september

Satan (UK)

Special Guests:

Haunt
Hell Fire
Om koncerten

Satan, frontløberne i NWOBHM-bevægelsen, kommer til BETA 26. september. De er kendt for deres banebrydende albummer ’Court In the Act’ fra 1983 og ’Suspended Sentence’ fra 1987, og viser med deres seneste udgivelse ’Earth Infernal’, at de stadig har meget at byde på. Albummet kombinerer deres karakteristiske lyd med en rå og spontan energi, som overgår deres tidligere arbejde på blandt andet ’Atom By Atom’ fra 2015 og ’Early Rituals’ fra 2020.

Bandet fra Newcastle upon Tyne, bestående af Russ Tippins og Steve Ramsey på guitar, Graeme English på bas, Sean Taylor på trommer og Brian Ross som vokalist, har siden deres genforening i 2012 udgivet fire kritikerroste albummer. De stræbte efter at indfange en mere uforfalsket og lidenskabelig lyd, fri for den sterile perfektion, der præger moderne metalproduktioner.

Satans tekster reflekterer over verdens uretfærdigheder, hvilket er et gennemgående tema for bandet, som har udgivet flere albummer, hvor de balancerer mellem omhyggeligt indhold og vild performance. Der er ingen tvivl om, at Satan stadig leverer metal af højeste kaliber.

Nu kan du opleve dette navnkundige metalband i spillestedet BETA.

Medier

Special Guests:

Haunt US

Om koncerten

Haunt er et heavy metal-band fra Fresno, Californien, der blev dannet i 2017 af frontmand og guitarist Trevor William Church. Bandet er kendt for sin retro-inspirerede lyd, der trækker på klassisk 1980’ernes heavy metal med melodiske riffs, fængende omkvæd og tekster, der ofte kredser om temaer som frihed, kamp og det okkulte.

Haunt udgav deres debut-EP ‘Luminous Eyes’ i 2017, hvilket hurtigt skaffede dem opmærksomhed på den globale metal-scene. Deres efterfølgende albums, herunder ‘Burst into Flame’ (2018) og ‘Mind Freeze’ (2020), cementerede deres ry som en af de mest spændende nye bands i den moderne metal-genre. Haunt har været produktive med adskillige udgivelser, der alle bærer deres signaturlyd med kraftfulde guitarriffs og Trevor William Churchs karakteristiske vokal.

Bandets musikalske stil er en hyldest til NWOBHM (New Wave of British Heavy Metal) med en moderne twist, hvilket gør dem populære blandt både traditionelle metalfans og en yngre generation af lyttere. Haunt er kendt for deres energiske liveoptrædener, hvor deres passion for musikken virkelig kommer til udtryk, og de fortsætter med at udvide deres fanbase verden over.

Medier

Special Guests:

Hell Fire US

Om koncerten

Hell Fire er et amerikansk heavy metal-band fra San Francisco, dannet i 2010. Bandet er kendt for deres kraftfulde kombination af klassisk thrash og traditionel heavy metal, inspireret af bands som Iron Maiden, Judas Priest og Metallica. Hell Fire bringer en højenergisk, riff-drevet lyd, der både hylder 1980’ernes metal-æra og tilføjer en moderne kant.

Bandets debutalbum, ‘Metal Masses’ (2016), markerede deres ankomst på metalscenen med en storm, og de fortsatte med at opbygge deres ry med opfølgerne ‘Free Again’ (2017) og ‘Mania’ (2019). Disse udgivelser modtog ros fra kritikere og fans for deres tekniske dygtighed, fængende melodier og aggressive vokal. Hell Fires musik er præget af lynhurtige guitararbejde, komplekse solos og en vedvarende intensitet, som er blevet deres kendetegn.

Hell Fire har optrådt sammen med nogle af metal-scenens største navne og har etableret sig som et af de mest spændende nye bands i genren. Med en dedikeret fanbase og en konstant udviklende lyd har Hell Fire formået at skille sig ud i en overfyldt metalverden. Deres liveoptrædener er kendt for at være intense og uforglemmelige, og de fortsætter med at levere kraftfulde shows, der tiltrækker metalfans fra hele verden.

Medier