Beta

Onsdag 9. oktober

Crystal Viper (PL)

Special Guests:

Savage Master
Om koncerten

CRYSTAL VIPER, et polsk heavy metal-band grundlagt af Marta Gabriel i 2003, og gennemgik forskellige konstellationer, inden de i 2006 fandt et stabilt line-up med Marta Gabriel på vokal, Andy Wave på guitar, Tomek “Golem” Danczak på trommer og Tommy Targosz på bas. De skrev kontrakt med Karthago Records og udgav deres debutalbum ‘The Curse Of Crystal Viper’ i 2007, efterfulgt af ‘Metal Nation’ i 2009.

Efter at have skrevet under med AFM Records i 2009, udgav de ‘Legends’ (2010) og ‘Crimen Excepta’ (2012). Sundhedsproblemer førte til lineup-ændringer, men bandet fortsatte med at turnere og indspille. Deres femte album, ‘Possession’, blev udgivet i 2013.

I 2017 gjorde de comeback med ‘Queen Of The Witches’, med den nye bassist Blaze Grygiel. Albummet blev efterfulgt af en omfattende europæisk turné. I 2019 udgav de en limited edition vinyl-EP, ‘At The Edge Of Time’, og deres 7. studiealbum, ‘Tales Of Fire And Ice’, med den nye guitarist Eric Juris og trommeslageren Cederick Forsberg.

På trods af aflysninger på grund af pandemien vendte de tilbage til studiet i 2020 for at indspille ‘The Cult’, hvilket markerede en tilbagevenden til traditionel heavy metal og deres debut på Listenable Records.

CRYSTAL VIPER består i dag af: Marta Gabriel (vokal, guitar), Andy Wave (guitar), Eric Juris (guitar), Blaze Grygiel (bas) og Cederick Forsberg (trommer).

Medier

Special Guests:

Savage Master US

Om koncerten

Savage Master er et heavy metal-band fra  Kentucky. De blev dannet i 2013, og minder om klassiske heavy metal-acts. Med den kraftfulde vokal fra Stacey “Savage” Peak, legemliggør deres musik ånden fra traditionel metal med et mørkt og okkult twist. Deres lyriske temaer kredser ofte om horror, hekseri og det makabre og er noget for fans af ren, uforfalsket heavy metal.

Medier