Amager Bio

Mandag 14. oktober

Albin Lee Meldau (S)

Om koncerten

Billetter fra 10. maj kl. 10
____

Den talentfulde og bredt favnende svenske sanger Albin Lee Meldau har allerede på nuværende tidspunkt i karrieren slået sit navn fast på den skandinaviske halvø, men er også godt i gang med at indtage resten af verden.

Tilbage i 2017 var han en af breakout-stjernerne på SXSW-festivalen i Texas i 2017 og fik på den baggrund mulighed for at lave en af NPRs eftertragtede Tiny Desk-koncerter efter udgivelsen af hans to EP’er, Lovers og Bloodshot. Nu annoncerer han sit nye album, ’Discomforts,’ som er det første siden den svensksprogede lp ’På svenska’ og som skal cementere hans internationale succes.

Albummet er et ægteskab af alle hans store påvirkninger, fra soul til reggae, blues til alt-rock, bundet sammen af hans umiskendelige og inderlige stemme. Lyrisk har han aldrig lydt så fri. Disse sange er kapitler i hans liv, hvor de vender tilbage til hans vildere, mere urolige år og reflekterer over, hvor heldig han er stadig at være i live.

Glæd dig til en kunstnerisk stærk aften i spillestedet Amager Bio med Albin Lee Meldaus fantastiske vokal som omdrejningspunkt.

Medier