Amager Bio

Torsdag 20. februar

DR Big Band elsker Steely Dan

Om koncerten

Koncerten er med unummererede ståpladser
___

Lyden af Steely Dan er lyden af fire årtiers mesterligt mix af rock, pop, funk, soul og jazz. DR Big Band og gæster tager dig med gennem de bedste Steely Dan-moments i arrangementer, der både giver dig den autentiske amerikanske feeling og et nyt, funklende live-take på de ikoniske numre.

Hvad har et amerikansk rockband fra forrige årtusind til fælles med et moderne, nordisk bigband?
Ikke så lidt! Steely Dans musik er nemlig propfuld af saftig jazzharmonik, funky beats og knivskarp blæs.

DR Big Band elsker den særlige lydverden i Steely Dan, der med konstant vekslen mellem charmerende enkelthed og imponerende kompleksitet kan udfoldes i det uendelige. Sammen med alle danske Steely Dan-fans er vi klar til at dykke ned i nogle af de milepæle i bandets produktion, som har givet dem kultstatus verden over og resulteret i mere end 40 mio. solgte albums.

Med DR Big Band på scenen er to stærke musikalske gæster: Sangeren og guitaristen Hamish Stuart, som bl.a. er kendt fra Average White Band og Ringo Starr’s All Starr Band, og sammen med ham er jazzsangerinden Lucy Woodward, der lægger en sikker, jazzet vokal til de helt nye bigband-arrangementer af funk-mesteren Reuben Fowler – bl.a. kendt som arrangør fra DR Big Bands populære FONK!-koncerter i de seneste sæsoner.
Koret, The Babylon Sisters består af Tuva Semingsen, Christina Boelskifte, Britt Hein Hedegaard

Medier